torstai 14. heinäkuuta 2016

Pöllökämmekkäät arvontaan


Lanka: Viking Raggen (150 g = 225 m, 70 % superwash-villaa, 30 % nylonia)
Puikot: 5 mm
Silmukoita: 30
Koko: aikuiselle
Langanmenekki: vähän vajaa 50 g (150 g kerästä tuli kolmet kämmekkäät)


Kesäilloissa olen katsonut jalkapalloa tai kuunnellut äänikirjaa ja samalla neulonut kahdet tällaiset kämmekkäät. Malli on mukailtu Ursus-kämmekkäistä. Pöllöihin otin mallia Ravelrysta ilmaisesta Owlie socks -ohjeesta. Kyse on samanlaisista palmikonkierroista kuin Ursus-kämmekkäiden ohjeessa, mutta välikerroksia on erilainen määrä. Kämmekäsohjeeseen verrattuna näihin lisätty yksi nurja silmukka palmikon molemmille puolille ja yläosassa on joustinta useampi kerros. Helmet opettelin sujauttamaan silmukoihin hammaslangan avulla. Tässä tuskattavan pitkässä Youtube-videossa selitetään tämä yksinkertainen tekniikka n. 7 minuutin kohdalta eteenpäin. Minulla oli ihan tavallista hammaslankaa eikä mitään superflossia.

Näistä tulee siis arvontapalkintoja, arvonta starttaa kohta!

2 kommenttia:

  1. Nämä ovat niin ihanat! Laitoin blogini facebook sivulle arvontaasi linkin, ihan jo siksi että palkinnot ovat niin hyvät. <3 Mutta eniten kuitenkin toivon että voitto sattuisi omalle kohdalle... T. Pöllöfani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mainostuksesta! Omalla blogillani ei olekaan fb-sivua :)

      Poista

Olen ottanut kommenttien valvonnan käyttöön muutaman roskapostikommentin jälkeen. Julkaisen kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kommentistasi!