maanantai 7. lokakuuta 2019

Aika aikaansa kutakin

Sunnuntaiaamu Oulujoella.

Hannan kirjokansi -blogini sulkeutuu ainakin toistaiseksi. Kiitos lukijoille ja bloggariystäville!

Päätöksen taustalla ei ole sen kummempaa dramatiikkaa. Lukukokemuksista kirjoittaminen tässä mittakaavassa ei vain enää vähään aikaan ole tuntunut tarpeelliselta. Luultavasti jatkan yhä Goodreadsin käyttöä, joskaan viime aikoina en ole kirjannut kaikkea luettua sinnekään.

Blogini sai alkunsa lokakuussa 2013, eli se ehti kunnioitettavaan kuuden vuoden ikään. Aluksi kirjoittelin niin kirjoista kuin käsitöistäkin. Viimeinen käsityöpostaus blogissani taitaa olla kesältä 2017. Edelleen neulon jonkin verran varsinkin sukkia, mutta harvoin muistan edes kuvata tekeleitäni ennen kuin ne jatkavat enemmän tai vähemmän tyytyväisten käyttäjien jalkoihin.

Blogiurani kohokohtia ovat eittämättä olleet kirjamessukäynnit ja Blogistanian Tieto -äänestysten vetäminen kahtena vuonna. Joinakin vuosina jaksoin myös osallistua erilaisiin lukuhaasteisiin ja -maratoneihin. Tätä lukemisen yhteisöllisyyttä on ajoittain ikävä, eli jatkan kyllä kirjoihin liittyvän somekeskustelun seuraamista, vaikka blogini hiljeneekin. Olen myös menossa Helsingin kirjamessuille tänäkin vuonna (ihan itse ostetulla lipulla tällä kertaa, eli täytyy tyytyä tavallisten kuolevaisten narikkaankin pressihuoneen sijasta).

En poista ainakaan toistaiseksi blogiani kokonaan. Jätän siis pienen takaportin auki, josko vielä joskus innostun raottamaan kirjokantta. Muutan kuitenkin kommentoinnin kirjautumisen taakse, koska bottien roskapostia tulee tasaiseen tahtiin.

Kiitos siis, kun luitte, kommentoitte ja jaoitte ajatuksia. Kirjarakkaus ja lukeminen eivät katoa elämästäni minnekään, ja kirjarakkailla ihmisillä on erityinen paikka sydämessäni aina. 

7 kommenttia:

 1. Minäkin lopetin blogini juuri viikko sitten (blogattuani neljä vuotta), mutta luettavaksi se kyllä jää. Olen silti vielä käynyt täällä vähän silmäilemässä toisten blogeja. Ymmärrän, että aina ei jaksa jatkaa blogia, vaikka kirjarakkaus jatkuukin. Nautinnollisia lukuhetkiä sinulle jatkossakin!

  VastaaPoista
 2. Kuten kliseisesti tokaistaan: kaikella on aikansa...
  Kiitos mukavasta blogiseurasta ja kiintoisista postauksistasi sekä myötäistä matkaan uusille teille, poluille ja mielenkiinnon kohteille:)

  VastaaPoista
 3. Kuusi vuotta on kuitenkin kunnioittava ikä! Tsemppiä kaikkeen tulevaan!

  VastaaPoista
 4. Lukuilo jatkukoon tarinoiden maailmoissa <3

  VastaaPoista
 5. Kaikkea hyvää sinulle! On ollut ilo tutustua sinuun ja lukea postauksiasi.

  VastaaPoista
 6. Oivallisia lukuhetkiä jatkoonkin, ja muutenkin kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa jatkoa muun tekemisen parissa! <3 Toivottavasti säilöt tekstisi johonkin, jos päätät poistaa blogisi, sillä joskus voi tulla aika, kun haluat lueskella omia tekstejäsi :)

  VastaaPoista

Kommentointimahdollisuus on vaatii Google-kirjautumisen. Kiitos kommentistasi!