perjantai 17. kesäkuuta 2016

Kesän lukubingo


Krista Lukutoukan kulttuuriblogista haastoi kaikki kirjanystävät täyttämään kesäksi Lukutoukan kulttuuriblogin kesäbingoa. Idea on yksinkertainen: luetaan kirjoja, jotka sopivat bingon ruutujen kuvaukseen. Tavoitteena on tietenkin täyttää ainakin yksi vaaka-, pysty- tai vinorivi, miksei koko ruudukkokin. Aikaa on elokuun loppuun asti. Omasta edistymisestä voi kertoa blogissaan, jos sellainen on, tai raportoida vaikka tuonne Kristan postauksen kommentteihin. Krista on luvannut nopeimmalle bingorivin täyttäjälle kirjapalkinnon.

Minulla on tälle vuodelle menossa jo 52 kohdan lukuhaaste, mutta ajattelin, että voisin myös tarttua tähän bingotehtävään, leikkimielisesti. Bingo alkoi viime viikon keskiviikkona, ja sen jälkeen olen lukenut Kati Hiekkapellon Tumman, joka täyttää kohdan "dekkari", ja Virpi Hämeen-Anttilan Tapetinvärisen, joka sopii kohtaan "kirja, jonka nimi on yksi sana". Nämä nyt eivät asetu samalle riville, eli tavoitteeni voisikin olla saada täyteen kaksi riviä bingosta. Hauska tehtävä tämä! Kiitos Kristalle sekä Mielikuvakirja-blogin Pialle, joka on laatinut bingon visuaalisen asun. Siinäpä myös uusi blogi seurattavaksi minulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen ottanut kommenttien valvonnan käyttöön muutaman roskapostikommentin jälkeen. Julkaisen kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kommentistasi!