sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Marraskuun lukuhaaste

'

Marraskuun lukuhaasteena on lukea (vähintään) 30 sivua päivässä. Hoituu helposti, mutta pitää muistaa, että joka päivä on tosiaan luettava oma annoksensa, sivuja ei voi lukea etu- eikä jälkikäteen. Jos haluaisin kuitenkin selättää tämän lainapinoni marraskuun aikana, minun pitäisi lukea 92 sivua päivässä. Se voi olla vähän vaikeampaa mahduttaa aikatauluun, mutta yritän. Perkelettä aloitin eilen, uni tuli sivulla 62. Tänään pitäisi siis päästä sivulle 154.

4 kommenttia:

 1. Minäkin osallistun tähän. 30 sivua ei onneksi ole paljon ja yleensä jotain sivuja tulee muutenkin luettua joka päivä, joten luulen tämän onnistuvan suht helposti. Luettavien listaa en ole laatinut, vaan keskeneräisten lukemisen jälkeen siirryn siihen kirjaan, joka kiinnostaa siinä hetkessä eniten.

  VastaaPoista
 2. Kiva seurata muidenkin osallistumista! 30 sivua ei tosiaan ole paljon, ja siksi haastankin itseni lukemaan sen 92 sivua :) En ota stressiä, vaikkei toteutuisi. Ja voi hyvinkin olla, etten luekaan juuri näitä nyt lainassa olevia, vaan innostun jostain muusta.

  VastaaPoista
 3. Minä päätin myös sittenkin osallistua tähän :) Tätä haastetta on myös kiva seurata! Minulla oli suunnitelma luettavista kirjoista, mutta heti toisena päivänä kävi niin että innostuin lukemaan jotain aivan muuta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vierailusta! Päivitystä sen verran, että olen edennyt Perkeleessä jo sivulle 410, eli haaste on sujunut hyvin. Siinä on 584 sivua kaiken kaikkiaan, eli ihan huomenna en sitä taida saada loppuun, mutta lähipäivinä kuitenkin.

  VastaaPoista