lauantai 10. lokakuuta 2015

Kantoliinasukat

Lanka: Gjestal Maija (Novitan Nallen vahvuista, 50 g = 130 m)
Langanmenekki: n. 75 g
Puikot: 3
Koko: n. 1-vuotiaalle, terän pituus n. 13,5 cm
Ohje sovellettu Kaksin kaunihimpi -blogista


Ajatukseni oli soveltaa tuota ohjetta ja tehdä vähän isompi sukka. Ohje oli polven kohdalta yllättävän vaikea, eikä sukista tullut siistejä eikä identtisiä, mutta eivätköhän ne tehtävänsä täytä. Polvessa on lyhennettyjä kerroksia, jotka on kyllä selitetty tuolla blogissakin, mutta en silti ymmärrä, miten niiden jälkeen saa jatkettua siististi. Tästä videosta oli vähän apua, mutta asiaa ei auta se, että a) olen vasenkätinen ja b) tässä sukkaohjeessa lyhennettyjen kerrosten jälkeen jatketaan ainaoikeaa edestakaista neuletta, ei sileää.

Kirjoittelen ohjeeseen tekemistäni muutoksista tarkemmin, jos saan Kaksin kaunihimpi -blogin pitäjältä luvan julkaista oman versioni ohjeesta täällä.

1 kommentti:

  1. Ihan vapaasti miun puolesta. :)
    Polven lyhennetyt kerrokset ei ole ohjeessa hirveän onnistuneesti selitettynä, ja nykyään itse neulon polven symmetrisenä, siisteyteen en osaa sanoa juuta tai jaata, miun omissa tulos on ihan tasainen. :)

    VastaaPoista

Olen ottanut kommenttien valvonnan käyttöön muutaman roskapostikommentin jälkeen. Julkaisen kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kommentistasi!