perjantai 27. joulukuuta 2013

Virkattu huolisyöppö II


Myös oman perheen kaksivuotias sai huolisyöpön. Tämä valmistui nopeasti, samoin kuin edellinenkin. Ohje on edelleen Novitan Ipana-ekstralehdestä. Langanmenekiksi sanottiin 100 g eli yksi kerä Teddyä, ja se tähän kuluikin (toki voi säädellä menekkiä hiukan sillä, tekeekö ohjeen mitoilla nuo jalat ja kädet).

Minulla on kesken yhdet kirjoneulesukat, joiden toisen varren tein jo kertaalleen ja totesin liian ahtaaksi. Niiden parissa saisi kulutettua vaikka koko loman, mutta kun ne kerran eivät ehtineet pukinkonttiin, en aio pitää niiden kanssa kiirettä vaan teen sitä mukaa kun jaksan. En liiemmin pidä kirjoneuleen tekemisestä, nyt sen taas muistan.

Jottei mene pelkästään käsitöistä kirjoitteluksi, niin seuraavana lukemista odottavat nämä kolme kirjaa:

Storgårdin kirjaa kohtaan ei ole suuria odotuksia, sillä jostain arvostelusta jäi negatiivinen käsitys kirjasta. Aihe kuitenkin kiinnostaa. Tuon toisen kirjan lainasin, koska sillä oli hauska nimi ja sitä kehuttiin Lukuneuvojan blogissa. Nälkäpeliä lukemaan ajaa puolestaan se, että monet opiskelijani puhuvat näistä kirjoista ja niistä tehdyistä elokuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen ottanut kommenttien valvonnan käyttöön muutaman roskapostikommentin jälkeen. Julkaisen kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kommentistasi!